Forgalmazott márkáink

Tescoma

A Tescoma 1992-ben Csehországban, Zlínben alapított cég, amely tevékenységi körének legfontosabb célja konyhai eszközök fejlesztése, tervezése, valamint azok értékesítése.

A Tescoma számára kezdetektől fontosak az eredetiség, a saját fejlesztésű termékek és az, hogy termékeik széleskörű választékban, első osztályú minőségben és kedvező áron legyenek elérhetőek a vásárló közönség számára.

Ibili

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket mind a nagyfelhasználói és otthoni használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

RBV-Birkmann

A német RBV-Birkmann védjegye több mint 15 éve a sütés mint hagyomány ápolása a megbízhatóság, innováció és a rugalmasság jegyében. Palettáján különböző minőségű sütőformák és sütési kellékek sokoldalú ajánlatával találkozhatunk, amely minden igényt kielégít mind esztétikailag, mind minőségben, mind az árak tekintetében.

Silikomart

A 2002-ben Olaszországban alapított Silikomart széles választékot nyújt innovatív, esztétikus, dizájnos konyhai kiegészítők terén a sütés-főzés szerelmeseinek, óriás hangsúlyt fektetve az állandó megújulásra és a misőség ellenőrzésre. A Silikomart termékek híresek ellenálló képességükről, termikus stabilitásukról, használatuk megbízható -60C és +230C fok között.

Kyocera

50 év fejlesztésének eredményeként, ma a Kyocera a kerámia kések és konyhai eszközök egyik  legkiválóbb és legismertebb gyártója az egész világon. A Kyocera kerámiakések leghatékonyabban zöldségek, gyümölcsök, és kicsontozott hús szeleteléséhez használhatóak. A kerámia penge hosszú éllettartamú, könnyen tisztítható, nincs ráhatással a megmunkált alapanyagra.

Eppicotispai

Az Eppicotispai minőségi háztartási cikkeket állít elő, mind szigorúan 100% -ban Olaszországban.
2000 januárjában megvásárolta a Gemini Srl-t, amely több mint 25 éve háztartási cikkeket gyártott. 

ScrapCooking

2005-ben Franciaországban létrehozott cég, amely otthoni használatra kínál ínyenc, kreatív és játékos termékeket házi sütemények, édességek, desszertek készítéséhez és díszítéséhez.