Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kiszállítás/GLS

Megrendelését

1-2 munkanap alatt megkapja

házhozszállítással, GLS csomagpontban vagy személyesen.

15.000 Ft feletti rendelése ingyen kerül kiszállításra egész

Magyarország területén.

Facebook

TOP termékek

Forgalmazott márkáink

Tescoma

A Tescoma 1992-ben Csehországban, Zlínben alapított cég, amely tevékenységi körének legfontosabb célja konyhai eszközök fejlesztése, tervezése, valamint azok értékesítése.

A Tescoma számára kezdetektől fontosak az eredetiség, a saját fejlesztésű termékek és az, hogy termékeik széleskörű választékban, első osztályú minőségben és kedvező áron legyenek elérhetőek a vásárló közönség számára.

Ibili

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket mind a nagyfelhasználói és otthoni használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

 

RBV-Birkmann

A német RBV-Birkmann védjegye több mint 15 éve a sütés mint hagyomány ápolása a megbízhatóság, innováció és a rugalmasság jegyében. Palettáján különböző minőségű sütőformák és sütési kellékek sokoldalú ajánlatával találkozhatunk, amely minden igényt kielégít mind esztétikailag, mind minőségben, mind az árak tekintetében.

 

Kyocera

50 év fejlesztésének eredményeként, ma a Kyocera a kerámia kések és konyhai eszközök egyik  legkiválóbb és legismertebb gyártója az egész világon. A Kyocera kerámiakések leghatékonyabban zöldségek, gyümölcsök, és kicsontozott hús szeleteléséhez használhatóak.
A Kyocera kerámia pengék

  • rendkívül élesek és ellenállóak, élüket 10-szer hosszabb ideig tartják meg, mint más professzionális pengék, beleértve a magas széntartalmú acélokat is.
  • vegyileg közömbösek, így az étel színe és íze változatlan frissességű marad a szeletelés után is.
  • sima, polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal.
  • kerámiából készülnek, ezért nem barnítják be az ételt, nem adnak át fémes ízt és szagot, és soha nem kezdenek el rozsdásodni.
  • könnyű súlya az acéléval ellentétben sokkal könnyedebb használatot eredményez még a nehezebb feladatoknál is.
  • tisztítása könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni!

 A Kyocera kerámiatermékek tökéletesen megfelelnek mind a professzionális mester-szakácsok, mind az otthoni felhasználók eltérő igényeinek. 

Webáruház készítés