Bamboo Steamer

NEW
In stock
Stock:
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
Bamboo Steamer
9 990 Ft

Az egészséges és zsírmentes táplálkozás és étel készítés hasznos eszköze a bambusz pároló, melynek működési elve rettenetesen egyszerű. A párolót wok-ba vagy széles serpenyőbe helyezzük, melybe alaplevet, vagy fűszeres vizet öntünk. Az eszköz bambuszrostokból font alján keresztül feltörő vízgőz finoman és egyenletesen megpárolja a lezárt edényben lévő alapanyagokat, anélkül, hogy azok elvesztenék ízüket vagy csak egyszerűen túlfőnének. Zöldségek esetében érdemes kiemelni, hogy a bambuszpárolóba tett alapanyagok nem veszítik el a színüket, és kellemes, roppanós állaguk is megmarad.

A szett tartalmaz két pároló edényt és a hozzá tartozó bambusz fedőt, átmérőjük 20cm. Így Ön akár két különböző fogást is készíthet az emeletes bambuszpároló használatával, egyszerre spórolhat időt és energiát.

Használata egyszerű, de néhány szabály betartására szükség van, hogy hoszzú ideig hasznos konyhai eszközünk legyen:

*Öntsön vizet egy nagyobb edénybe(pl. wok), ültesse rá a párolót úgy, hogy az ne érjen bele a vízbe

*bélelje ki sütőpapírral, káposzta, kel vagy kukorica levéllel, hogy megakadályozza a letapadást és egyúttal védje a párolót

*párolhatunk benne zöldséget, csirkét, halat, gombócot, tésztát

*bátran rakodjunk mindkét emeletre, mert a gőz mindent átjár

*elmosáshoz forró vizet javaslunk, aztán eltörlést, vegyianyagok használata ellenjavallt

 

Details

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket mind a nagyfelhasználói és otthoni használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

Info
Brand és ean
Ibili
Article No.
Ibili_727500
Similar products