Ajánljuk magunkat

Kedves Látogató,

a Cookori.com egy konyhafelszerelési webáruház, ami céljául tűzte ki, hogy minőséget, színt, stílust visz azok konyhájába, akiknek erre van igénye, mindegy mióta "vette be a konyhát" és hogy szoknyát visel-e vagy nadrágot :) 

Amit kínálok egy folyamatosan fejlödő termék paletta, a mindennapi nélkülözhetetlen eszközöktől, az idény termékeken át néhány különlegesebb eszközig -minden jó minőségű, szép és praktikus.

A kulisszák mögött háromgyerekes édesanyaként és friss nagymamaként a kísérletező,  minden nap főző, gyakran sütő, nagy baráti összejövetekhez szokott háziasszony fejével igyekszem folyamatosan alakítani a kínálatot.

Ráadásul egy éve a glutén- és tej érzékenység is felütötte a fejét a családban, bonyolítva az élsportoló gyerekem étkeztetését. Ezért egyre több olyan termék is fellelhető a kínálatban, melyek a gluténmentes, tejmentes és paleo étrend követőinek igyekeznek segítséget nyújtani a változatos ételek elkészítéséhez.

Ha nálam vásárol kedves, korrekt, gyors kiszolgálásra számíthat. A beérkezett megrendelések azonnal feldolgozásra kerülnek és mivel saját raktárkészlet áll az áruház mögött, a termékek 1-2 munkanapon belül el is jutnak Önhöz.

Kérem fedezze fel webáruházat, fogadja és használja szeretettel termékeket, legyen Ön is eredeti a konyhában.
COOK ORIGINAL!
 

 

Üdvözlettel,

Faluvégi Évi