Ibili Digitális mágneses maghőmérő,

VAN
Raktárkészlet:
Ibili Digitális mágneses maghőmérő,
7 550 Ft

A maghőmérő kifejezetten hasznos a megfelelő állagú hús sütésekor, annak elkerülése végett, hogy a húsról kóstoláskor derüljön ki, hogy nyers a közepe. A finom omlós, szaftos és puha hús eléréséhez egy meghatározott pillanatot, pontosabban hőfokot kell elérnünk és ebben segít a maghőmérő. Nagyszerű segítség steak, nagy egybe húsok sütésekor, hús specifikus hőmérséklet táblázatok segítik a dolgunkat a kívánt sülésszint eléréséhez.

A termék használatához a végén lévő fémtűt a hús közepébe kell szúrni, így ellenőrizhetjük, hány fokos a belseje. A fémtű állandóan benne lehet a sülő húsba, a 115cm-es fém kábelt kivezetjük a sütőből, grillből vagy "Green Eggből" és a mágnesesen illeszthető digitális kijelzőn keresztül figyelhetjük a hőfok alakulását anélkül, hogy nyitogtatnánk a sütőt. A műszer -50C és +300C között használható. 

Amire figyeljünk: A mérőegységet ne tegyük mikróba, sütőbe, grillbe! A fémtűt puha szivaccsal mossuk el, ne használjunk dörzsi szivacsot! Ne tegyük mosogatógépbe!Higanymentes, nem tartalmaz elemet!

Adatok
Márka
Ibili
Cikkszám
Ibili_743405
Hasonló termékek